Emotion code

Emotion code je moćna metoda nalaženja i otpuštanja energije negativnih emocija prošlosti koje su “zarobljene” u našoj podsvijesti.

Situacije koje najčešće rezultiraju “zarobljavanjem” negativnih emocija su na primjer:

  • fizička, emocionalna ili mentalna trauma,
  • gubitak bliske osobe,
  • razvod,
  • financijske teškoće,
  • gubitak posla,
  • stres na poslu ili u obitelji.

Osim tih emotivnih utisaka , negativni emotivni utisci mogu biti naslijeđeni od roditelja, pa čak i oni koje duša nosi iz prošlih života.

Otpuštanjem “zarobljenih” emotivnih utisaka uzdiže se vibracija energetskog i fizičkog tijela, što rezultira povišenom razinom energije, većim optimizmom, uklanjanjem “mentalne magle”, i vrlo često – trenutnim ublažavanjem ili čak potpunim nestankom fizičke boli.

Uporedimo li naše energetsko tijelo sa žaruljom; uslijed nakupljanja negativnih emotivnih utisaka ono postaje “zasjenjeno”, vibrirajući na nižoj energetskoj frekvenciji. Takvo energetsko polje puno stresa rezultira samosabotažom , energetskim blokadama i fizičkoj boli , za što ne postoje klasični medicinski uzroci.

Strahovi, fobije, depresija, trema, negativno razmišljanje, iracionalna ljutnja – sve je to uzrokovano negativnim utiscima.

U situacijama u kojima smo prije reagirali van kontrole, više nema ”emocionalnog baruta” koji nas tjera da reagiramo na neželjeni način, tako da postajemo opremljeni većom slobodom izbora u reakcijama na kritične životne situacije.

Uklanjanjem ovih blokada ujedno uklanjamo prepreke bržem manifestiranju onoga što želimo u svojem životu.

Dodatna prednost ove tehnike u odnosu na druge vrste sličnih energetskih tehnika je točnost i učinkovitost, što znači da umjesto dugotrajnog traženja ili nagađanja, u roku od par minuta dolazimo do točnog uzroka emotivnog utiska i vremena nastanka istog.

Jednom otpušten, negativni je emotivni utisak uklonjen trajno .