Tehnike

Emotion Code

Emotion code je moćna metoda nalaženja i otpuštanja energije negativnih emocija prošlosti koje su “zarobljene” u našoj podsvijesti.

Situacije koje najčešće rezultiraju “zarobljavanjem” negativnih emocija su na primjer:

  • fizička, emocionalna ili mentalna trauma,
  • gubitak bliske osobe,
  • razvod,
  • financijske teškoće,
  • gubitak posla,
  • stres na poslu ili u obitelji.

Osim tih emotivnih utisaka , negativni emotivni utisci mogu biti naslijeđeni od roditelja, pa čak i oni koje duša nosi iz prošlih života.

Otpuštanjem “zarobljenih” emotivnih utisaka uzdiže se vibracija energetskog i fizičkog tijela, što rezultira povišenom razinom energije, većim optimizmom, uklanjanjem “mentalne magle”, i vrlo često – trenutnim ublažavanjem ili čak potpunim nestankom fizičke boli.

Uporedimo li naše energetsko tijelo sa žaruljom; uslijed nakupljanja negativnih emotivnih utisaka ono postaje “zasjenjeno”, vibrirajući na nižoj energetskoj frekvenciji. Takvo energetsko polje puno stresa rezultira samosabotažom , energetskim blokadama i fizičkoj boli , za što ne postoje klasični medicinski uzroci.

Strahovi, fobije, depresija, trema, negativno razmišljanje, iracionalna ljutnja – sve je to uzrokovano negativnim utiscima.

U situacijama u kojima smo prije reagirali van kontrole, više nema ”emocionalnog baruta” koji nas tjera da reagiramo na neželjeni način, tako da postajemo opremljeni većom slobodom izbora u reakcijama na kritične životne situacije.

Uklanjanjem ovih blokada ujedno uklanjamo prepreke bržem manifestiranju onoga što želimo u svojem životu.

Dodatna prednost ove tehnike u odnosu na druge vrste sličnih energetskih tehnika je točnost i učinkovitost, što znači da umjesto dugotrajnog traženja ili nagađanja, u roku od par minuta dolazimo do točnog uzroka emotivnog utiska i vremena nastanka istog.

Jednom otpušten, negativni je emotivni utisak uklonjen trajno .

Body Code

Tijelo ima urođenu sposobnost da se oporavi i iscijeli od svih vrsta stresa, trauma i bolesti. Sposobnost samoiscjeljenja je ovisna i o pravim uvjetima. Ako je tijelo neuravnoteženo, neće  moći iscijeliti u potpunosti . Blokade koje se stvaraju uzrokuju  gomilanje problema tijekom vremena.

Body Code™ je  sustav za iscjeljivanje energije  tijela i uma. Razvio ga je dr. Bradley Nelson, holistički kiropraktičar. Sustav pretpostavlja da blokade u slijedećih šest područja mogu biti izvor uzroka svih bolesti;

Energije – Zarobljene emocije, traume i druge emocionalne energije.

Sustavi – organi, žlijezde, mišići, tjelesni sustavi i veze između njih.

Toksičnost – zagađujući teški metali, slobodni radikali, kemikalije, EM zračenje, medicinski i ekološki toksini i još mnogo toga

Patogeni – gljivični, bakterijski, virusni, plijesni i parazitski napadači koji stvaraju pustoš u našim stanicama

Struktura – Kosti, živci i vezivno tkivo i njihovo usklađivanje za potporu funkcija.

Prehrana i način života – hrana koju jedemo, uključujući bilje i hranjive tvari, vježbanje i osobne potrebe.

Kako Body Code radi?

Podsvijest je superinteligentni računalni sustav vašeg tijela. Točno zna što vam je potrebno kako biste postigli ravnotežu u gore navedenih šest ključnih područja zdravlja.

Koriste se specifična pitanja, grafikoni i testiranje mišića kako bismo dobili precizne odgovore iz podsvijesti o blokadama u vašem tijelu koje se trebaju riješiti.

Nakon što se pronađe blokada, radi se energetska korekcija preko Upravljačkog meridijana (glavni energetski meridijan u vašem energetskom sustavu). Protok energije energetskom intervencijom trenutno se aktivira kroz cijelo vaše tijelo i ostvaruje namjeru- ili oslobađanjem negativne energije ili vraćanjem ravnoteže u energetski krug vašeg tijela. Ovaj brzi zahvat je potpuno neinvazivan i bezbolan.

Čemu sve Body Code™ može pomoći?

Otpuštanjem energetskih blokada pomoću Body Code pomaže kod:

ovisnosti, boli u trbuhu, alergije, anksioznosti, artritisa, bolova u leđima, mokrenja u krevet,  problema s krvnim tlakom, boli u prsima, kroničnog umora, zatvora, depresije, probavnih problema,  poremećaja hranjenja, fibromijalgije, glavobolje, boli u kukovima, hormonskih problema, nesanice,Jutarnje mučnine, bol u vratu, noćnih strahova, pretilosti/prekomjerne težine, napada panike, fobija, PTSPa, išijasa, problema sa sinusima, problema s kožom, teniskog lakta, vrtoglavica…

Integra protokol

Integra Protokol je inovativni sistem psihološke pomoći i samopomoći.

Integra Protokol se sastoji od tri metoda za oslobađanje od emocionalnih problema
(Osnovni, Standardni i Napredni Metod)
IP Metodi omogućiti će vam:
-da se oslobodite emocionalnih problema
-da se oslobodite  trauma i negativnih iskustava
-da se oslobodite  emocionalnih barijera koje vas sprječavaju da radite na svojim ciljevima
-da se oslobodite od negativnih i ograničavajućih vjerovanja
-da ubrzate svoj duhovni progres

Satori protokol

Izravan Metod za najbrže postizanje  takozvanog stanja spoznaje “privremenog prosvijetljenja”( stanja bez misli),nastao na temeljima ” intenziva prosvjetljenja”.

Satori Protokol pomaže duhovni razvoja na slijedeće načine:
-Nisu potrebni veliki napori;
-Nije potrebno jako puno vremena;
-Tehnike su lake za primjenu;
-Nema teorije;
-Nema razina;
-Nije potrebno vjerovati u bilo što;
-Metodi su direktno usmjereni na stanje bez misli, tzv. ” prosvjetljenje”.

Soul sync

Sinhroniziracija  klijenta sa frekvencijom čiste svjesnosti i uklanjanje negativnih emocija, bolova i blokada.

Flashback release

Vođeni proces ulaska u životne scene prošlosti (koje su stvorile i sadrže emotivni naboj koji uzrokuje  problem odnosno traumu ) i precizno , temeljito otpuštanje negativnog naboja izravno unutar tog sjećanja.

Otpuštanje/Sedona

Otpuštanje je jednostavna, ali moćna tehnika koja vam pokazuje kako otkriti svoju prirodnu sposobnost da se trenutno oslobodite bilo kojeg neželjenog osjećaja . Ono što ovu metodu čini moćnim alatom (koji stvarno djeluje!) je to što  se može koristiti bilo kada i bilo gdje, za poboljšanje bilo kojeg područja života i otkrivanje radosti kao prirodnog stanja duše.Uz stanju prisutnosti i uz pomoć jednostavnih pitanja otpuštaju se slojevi negativnih emocija i senzacija.

Soul reality

Postavljanje ciljeva i energetsko otpuštanje nesvjesnog sadržaja iz podsvijesti koji nas odvaja od njihovog postizanja .