FAQ

P: Da li vaše metode  liječe npr. tumor ili rak?

O: Sve metode  nas rješavaju energetski negativnih sadržaja iz prošlosti. Uzroci bolesti mogu biti višestruki ; energetskog podrijetla , zatim strukturalnog (kosti, živci, žlijezde i slično ); uzroci izazvani neadekvatnom prehranom i nezdravim načinom života; uzroci izazvani toksinima u tijelu itd. Za savršeno zdravlje bitan je potpun način života, u kojem je “emocionalna higijena” jedna od najvažnijih faktora.

Bitno je shvatiti da tehnike emotivnog otpuštanja i čišćenja nisu zamjena za adekvatnu liječničku pomoć. Komplementarne su i mogu olakšati iscjeljivanje, a ukoliko su uzroci isključivo energetske prirode , ukloniti i veliki dio problema.

P: Da li je za potpuno otpuštanje emocija potrebno suočavati se, “korjenito” analizirati emocije i situacije u kojima su nastale?

O: Nije potrebno. Bitno je shvatiti da je emocija energija i da se posprema poput tamnog “energetskog utiska” u “spremniku” podsvijesti našeg energetskog tijela. Tehnike otpuštanja otpuštaju te energetske utiske te se za vrijeme i nakon tretmana događa procesiranje u kojem otpuštena emocija probudi određena sjećanja( vezana za specifični emotivni sadržaj) na izlasku iz našeg sustava. Nekada su mogući dio tog procesiranja i tjelesne senzacije (npr. ježenje, plač, smijeh ,štucanje) koji su također oblik energetskog otpuštanja.

P: Što je mišićno testiranje?

O: Kod detektora laži osobni upiti generiraju određeni neuro-električni odgovor tijela, koji se moze očitati i grafički pomoću istog tog detektora, i sa visokim postotkom određuju da li osoba govori istinu. To se radi uz pomoć vrlo osjetljivog i preciznog pokazivača. Mišići  tijela su osjetljivi na ovo neuro-električno stanje, tako da se mogu koristiti za istu namjenu. Svaki mišić slabi u stanju nepodudaranja ili neistine, kada snaga opiranja mišića postaje slaba. Isto tako, mišići će ostati jaki i sposobni oduprijeti se, kada je naš sustav u stanju podudaranja ili istine. Dobra strana mišićnog testiranja je da omogućuje pristup važnim informacijama o zdravlju,  ono što trebamo je doći u neutralno stanje svijesti ,  pitati adekvatna pitanja, primijeniti otpor mišića i dobiti svoje odgovore!