Preporuke

Kako svoje probleme vidjeti kao izazove i transformirati ih čistom ljubavlju u mir i životnu radost? Milan me tome naučio na najizravniji i najjednostavniji način: blagotvornim učincima svog iscjeljivanja. Pa ipak, najvažniji dar koji se izrodio iz suradnje s Milanom bilo vraćanje nade u život. Sklona analizi iz perspektive zapadnjačke medicine, teško sam premještala fokus u sferu osjećaja i intuicije. Milan mi je to olakšao integrirajući svoje široko poznavanje ljudskog tijela s poznavanjem dubine duše. Nekad je tako lako prepoznati svog učitelja! HVALA!

Dunja G. (London,UK)
Liječnica ,Neuroscience Research Fellow,  Hrvatska Prvakinja u Triatlonu i Boksu

Osjećam se blagoslovljeno što sam dobila priliku raditi s Milanom na otpuštanju emocionalnih blokada. Kako vidim, poslan mi je odozgor, nakon što sam više od tri godine bila depresivna i osjećala se beznadno.
Od tada oslobađamo negativne emocije jednu po jednu. Bila sam zapanjena kako je Milan s takvom preciznošću detektirao točne emocije i vrijeme kada su se pojavile bez ikakvog prethodnog znanja o događajima i iskustvima koja su ih izazvala. To što je ostao neutralan i nisu mu trebale nikakve dodatne informacije kako bi se oslobodio zarobljene emocije bilo je  olakšanje, jer bi se inače osjećala sramežljivo ili posramljeno zbog nekih stvari koje su mi se dogodile ili koje sam učinila.
Mayapur je strpljiv, ne osuđujući i miran, zbog čega mu je lako i prirodno vjerovati. Vidim i doživljavam koliko mi njegov rad zapravo pomaže. Oslobađanje sam osjetila čak i fizički kao topao uzdižući osjećaj , kao da se oslobađam težine. Primijetila sam da se sada osjećam emocionalno manje vezana za reakcije drugih ljudi i vidim svoje unutarnje drame sa udaljenosti, neutralnijim pogledom. Osjećam se puno stabilnije, radosnije i puna nade, i nemam više misli o tome da ne želim živjeti. Također, kao glazbenica se osjećam  puno sigurnije i jasnije na pozornici. Trema, koja me prije mučila , sada je gotovo potpuno nestala. Za sve ove pozitivne promjene sam duboko  zahvalna.

Vita G., (Salaspils,Latvija)
Professionalna Violinistica

Unatoč tomu sto sam liječnica opce prakse preko dvadeset godina, akupunturist, diplomirani hipno- i psihoterapeut, rad sa Milanom mi je omogućio djelotvorno otpuštanje nakupljenih emocija i blokada (npr. nakon rastave nisam dugo godina mogla podnijeti ljudski dodir) što mi je olakšalo donošenje odluka u svakodnevnom životu i dalo novu dimenziju razumijevanja života.
Pomogao mi je puno na mom životnom putu.
Toplo preporučam.

Margarita B., (Zurich , Švicarska) Liječnica

Terapije sam preporučila svim mojim prijateljima. Milan mi je pomogao u nekoliko navrata da se oslobodim tereta emocija koje se vremenom  nakupe  . Doživljavam to kao vrstu higijene; brinemo o svom tijelu, mjestu gdje boravimo, molimo, meditiramo – a emocije nas izgrade i ponekad slome. Tu nastupa Milan kojemu taj dio sebe ustupam s punim povjerenjem, da bih ja bila ja.

Jelena P. (Dubrovnik,Croatia)
Akademska Umjetnica

„Opisujući svoje iskustvo u radu s  Milanom ,  izrazila bih najprije najdublju zahvalnost što me je upoznao sa svojom vrlo zanimljivim i posebnim tehnikama iscjeljenja, kojima se konačno izložila i cijela moja obitelj. Najljepša ti hvala što si nas godinama vodio kroz najranjivije dubine našeg bića s takvom lakoćom, jednostavnošću, humorom i toplinom koja je svojstvena samo rijetkim i iskusnim profesionalcima.
Od srca preporučujem svakome tko želi živjeti bolju verziju sebe.“

Dajana D. (Varaždin,Croatia)
Učiteljica Yoge

“Došla sam do emotion code-a preko preporuke, i nakon prve seanse sam bila uvjerena u moćno djelovanje ove metode. Danas i sama preporučam ovu terapiju bližnjima i prijateljima, sa jednostavnom poantom: Promijeniti će vaše srce.
Volim iskušavati tehnike samoiscjenjenja, emocionalnog napretka, pozitivne vizualizacije i slično, i emotion code me apsolutno fascinirao. Jako sam zahvalna što prolazim kroz duboko emocionalno čišćenje i transformaciju. Upoznajem nove dijelove moje svijesnosti i prošlosti, i nakon oslobađanja zarobljenih emocija i obrazaca razmišljanja, sa većom sigurnošću i smirenošću koračam u budućnost!”

Matea Z.,(Costa Rica),

Učiteljica Yoge

Uz Milanovu pomoć sam otkrio da se granice razumijevanja sebe mogu nadići, uz pomoć pravog vodiča. Zauvijek zahvalan na želji da pomažeš drugima, na moju sreću – i meni, na životnom putu prema spoznaji sebe.

Andres R., (Miami, USA)

IT inžinjer

“Doživljavam dobre rezultate s korištenjem modaliteta EMOTION CODE u mom oporavku od Lyme-ove bolesti. Također mi pomaže da se oslobodim emocionalnih okidača, što rezultira olakšanjem od fizičke boli, većim osjećajem unutarnje slobode; opuštenija sam i lakšeg srca, a moji odnosi se poboljšavaju . Vrlo sam zahvalna g. Gradičeku za divan rad, i od srca ga preporučam svima kao iscjelitelja. Hvala!”

Miss M. Mansel, (Washington DC, USA)

Ayurvedski chef

“Ja i kćer smo nedavno započeli tretmane i oboje smo složni u tome da je metoda vrlo jednostavna i efikasna. Nema dubokog zalaženja u intimu, i sa vrlo malo pitanja rješavaju se ključni problemi. Oboje se već na početku osjećamo bolje i na tjelesnom i na mentalnom nivou.”

Zdravko M.,(Velika Gorica,Hrvatska)
Geološki tehničar

“Emotion Code je jedna od najboljih tehnika sa kojima sam se susrela i u čije djelovanje sam se uvjerila već nakon prvog tretmana. Terapije su mi pomogle da očistim srce i da se oslobodim emocija koje su me sputavale da živim punim plućima. Također, vjerujem da se moć ove tehnike povećava uz iskusnog terapeuta, kao što je Milan, kome sam zahvalna od sveg srca.”

Vanesa D.,(Sarajevo,BiH)
Ayurvedski chef

Mayapur… prijatelj, savjetnik koji zna slusati, osoba od povjerenja, uvijek svaka riječ na mjestu! Hvala za sve …

Zdravka K. , (Osijek Hrvatska)

Liječnica